TT44S

19,995.00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Oplev Naturens Kraft og Varme

Oplev naturens kraft med vores TT44S fedtstensmodel, der holder på varmen længe efter, at ilden er gået ud. Den varmefølsomme fedtsten sikrer en jævn og behagelig varmefordeling, som skaber en konstant og hyggelig temperatur i dit hjem.

TT44S kombinerer fedtstenens unikke, varmelagrende egenskaber med den elegante støbejernslåges bløde former. Den varmebestandige magnetlukning sikrer en lang levetid og vedligeholdelsesfri brug, da designet er uden bevægelige dele.

Denne ovn er designet med et konvektionskølet håndtag, der altid forbliver køligt og nemt at betjene uden brug af handske. For ekstra komfort og stil kan du vælge et kævlefang og en formskåret stål- eller glasgulvplade, der fuldender din brændeovnsinstallation.

Nyd den nemme betjening og de udsøgte støbejernsdetaljer, der kendetegner TT44S. Med sit stilrene og tidløse skandinaviske design bliver denne ovn et elegant og funktionelt midtpunkt i dit hjem.

Gør dit hjem endnu mere indbydende med TT44S. Oplev den konstante og behagelige varme fra den varmelagrende fedtsten og lad denne ovn blive centrum for hyggelige stunder med familie og venner.

Vælg TT44S for at få en perfekt kombination af naturens kraft, elegant design og uovertruffen funktionalitet. Skab en varm og indbydende atmosfære i dit hjem, hvor du kan nyde hyggelige stunder året rundt.